آموزش سالیدورکس: نرم افزارهای مهندسی ابزارهایی هستند که تسلط به آنها علاوه بر دانش به مهارت هم نیاز دارد. کسب این دانش و مهارت مستلزم صرف زمان زیادی است؛ اما شما می توانید با یادگیری نکات و ترفندهای سالیدورک در زمان صرفه جویی کرده و سریع تر به سطوح بالاتری از مهارت دست پیدا کنید.

ما این موارد را در قالب 27 ویدو به مدت 5 ساعت تدوین و تهیه کرده ایم. برای هر ویدیو، فایل های Solidworks مربوطه نیز عرضه شده اند تا باعث سهولت در فرآیند یادگیری شوند.

مجموعه حاضر به عنوان اولین سری آموزشی فارسی در حوزه ترفندهای سالیدورک، 27 ویدو به مدت 5 ساعت به ترفندهای رابط کاربری، پارت، اسمبلی و دراوینگ پرداخته شده.

این مجموعه حاصل جمع آوری تجربیات خودم و منابع مختلف هست و به مطرح کردن نکاتی که گاها در معرض دید نیستن و فهمیدن اونها به سادگی امکان پذیر نباشه، پرداخته.

برای سهولت یادگیری، فایلهای سالیدورک مربوط به هر ویدو به همراه اون عرضه شده. البته این فایلها توسط نسخه 2019 ایجاد شدن و باید دقت کنین که فقط توسط همین نسخه و یا بالاتر قابل بارگذای هستن.

توضیحات دوره آموزش سالیدورک (نکات و ترفند های solidworks):

در این مجموعه آموزشی سالیدورکس ترفندهای متفاوتی از بخش های مختلف نرم افزار جمع آوری شده است:

آموزش سالیدورکس: نحوه فعال کردن رندر درلحظه، دلخواه سازی، مدیریت درخت طراحی، لینک کردن فایل پارت با نقشه ها، ایجاد نقشه های صنعتی در حالت های نمایشی ویژه و دلخواه، استفاده از انواع الگوهای تکرار در محیط پارت، ترفندهای افزایش سرعت در ایجاد احجام و اسکچ ها، نکات اندازه گذاری شیت متال و غیره. آموزش سالیدورک پیشرفته

Using Solidworks
01- Hack the RealViewGraphics SW